Kozijn systemen


Trendsettende kunststof raamsystemen

De eisen waaraan nieuwe kunststof raamprofielen in de toekomst moeten voldoen, zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen: meer bescherming tegen warmte, inbraak- en geluidswerendheid, een betere statica en een goed uiterlijk. Alleen moderne raamsystemen die aan dit eisenprofiel voldoen, houden het vol op de markt – en daarmee bij hun verwerkers, onze klanten.

Productinnovaties zoals de statische droge beglazing STV®, de intensieve kern-isolatie IKD®, het automatische ventilatiesysteem GECCO en het gekleurde profielsysteem acrylcolor bewijzen het prestatievermogen van Wijnsma Kozijnen. Samen met het feit dat wij al 20 jaar lang kunststof raamsystemen zelf fabriceren voor nieuwbouw en projectbouw zorgt voor beslissende concurrentievoordelen voor de verwerkers van GEALAN-profielsystemen.

Neem contact op

Wijnsma Kozijnen is al meer dan 20 jaar toonaangevend in kunststof kozijnen. Wij leveren in heel Nederland aan projectbouw en nieuwbouw. Ook kunststof raamsystemen. Interesse? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van onze kunststof raamsystemen.