Kleuren


Kleur geeft kunststof kozijn karakter

Bij het kleurprocedé van coëxtrusie worden het witte pvc-basisframe en het gekleurde acrylglas in één handeling onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door dit samensmelten van de beide materialen ontstaat een zijdemat gekleurd profieloppervlak dat probleemloos bestand is tegen weersinvloeden. Kleur geeft een kunststof kozijn karakter. En de kleurmogelijkheden zijn talloos! 

Sinds decennia bewezen

GEALAN maakt al meer dan 30 jaar zijn gekleurde acrylcolor-profielen met de coëxtrusieprocedure. Door deze techniek toe te passen zet GEALAN maatstaven, omdat dit zo duidelijk verschilt van de gebruikelijke kleurings-procedures. Het resultaat staat voor onovertroffen kleureigenschappen en een jarenlange kleurechtheid. Ramen van acrylcolor-profielen voldoen daarbij aan de hoogste technische en functionele eisen. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid informeren over kleuren en kunststof kozijnen! 


Houtnerf- en gladde structuur met natuurlijk aanzien

Wie bij de vormgeving van gevels waarde hecht aan een natuurlijk en warm aanzien en tegelijkertijd niet wil afzien van de voordelen van de moderne kozijntechniek, heeft nu een alternatief: kunststoframen in houtnerfstructuur. Deze kunststof kozijnen presenteren zich als klassiek stijlelement bij renovaties als ook in een landschap passende vormgeving. Door houtnerfstructuur wordt de natuurlijke uitstraling behouden maar met alle voordelen van kunststof.
Wijnsma Kozijnen is al meer dan 20 jaar toonaangevend in kunststof kozijnen. Wij leveren in heel Nederland aan projectbouw en nieuwbouw. Ook voor kleuradvies bent u bij ons op het juiste adres. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden mbt. kleur en kunststof kozijnen.