Kozijnprofielen


Kozijnprofielen voor perfecte warmte-isolatie! 

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 combineert als combi-systeem met een inbouwdiepte van 82,5 mm de kenmerken en voordelen van zowel midden- als aanslagdichting. De grote inbouwdiepte, zes profiel-kamers in het kozijn en de vleugels, en tot drie doorlopende afdichtingsniveaus staan garant voor een uitstekende warmte-isolatie. Daardoor voldoen onze kozijnprofielen aan de hoogste eisen. Laat u ook overtuigen!

Moderne middendichtingsgeometrie

De flexibele middendichting in de kozijnsponning draagt wezenlijk bij aan een nog betere warmte-isolatie. Tevens beschermt dit de beslagelementen tegen binnendringend vocht en zorgt het daardoor voor eenvoudiger openen, met name bij lage buitentemperaturen. u ziet het: met de kunststof kozijnprofielen van Wijnsma Kozijnen bent u echt klaar voor de toekomst!


 

Veelzijdig en optimaal woongenot

Het nieuwe S9000 systeem voorziet in alle kozijn, deur en hefschuifsystemen. Met de mogelijkheid om 52 mm glasdikte toe te passen, biedt S9000 u het meeste comfort voor elk type woning. Het nieuwe 3-dichting-systeem in elk element zorgt voor optimaal woongenot.
Wijnsma Kozijnen is al meer dan 20 jaar toonaangevend in kunststof kozijnen. Wij leveren in heel Nederland aan projectbouw en nieuwbouw. Ook kunststof kozijnprofielen. Interesse? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van onze kunststof producten.