Organisatie


Uw bouwpartner op het gebied van kunststof kozijnen

Wijnsma Kozijnen is al meer dan twintig jaar dé kunststof kozijnen specialist van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de branche hebben wij voor iedere woning en bouwproject een passende kunststof oplossing. Opdrachtgevers waarderen onze transparante en servicegerichte werkwijze: bij ons is afspraak ook echt afspraak. Wij zijn uw bouwpartner op het gebied van kunststof kozijnen.  

Ervaar onze kwaliteit 

Door heel Nederland hebben we referentieprojecten waar u zelf eens een kijkje kunt nemen. Zo ziet u met eigen ogen welke kwaliteitsstandaard wij waarborgen binnen kleine en grote projecten. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een rondleiding in onze fabricagehal te krijgen. Dan ervaart u pas echt onze passie voor kunststof producten. Wij ontvangen u graag! 


Klaar voor de toekomst!

Ramen en deuren van Wijnsma Kozijnen voldoen aan de hoogste milieu-eisen. Kunststof zelf is bijzonder milieuvriendelijk, bijna 100% recyclebaar materiaal. Er is dus al heel veel bereikt op dit aspect en er wordt constant aan een nog verdere verbetering gewerkt. Daarom zijn wij er trots op dat we dagelijks met deze materialen mogen werken. De aanschaf van deze duurzame kunststof kozijnen van Wijnsma Kozijnen betekent: investeren in veiligheid, verfraaiing van uw woning of bedrijfspand, optimale warmte-, koude- en geluidsisolatie en vooral comfort. Met onze kunststof producten met u klaar voor de toekomst!
Interesse? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord en nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze fabricagehal.