Voordelen kunststof kozijnen.

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de kunststof kozijnen van Wijnsma Kozijnen. Om u een duidelijk beeld te geven van de voordelen hebben wij deze voor u verzameld.

  • Ruime keuze in profielen en kleuren:

Dat kunststof kozijnen praktisch zijn is alom bekend. U hoeft niet meer te schilderen en verrotte kozijnen zijn voor altijd verleden tijd! Dat kunststof kozijnen ook nog eens erg mooi zijn ontdekken steeds meer mensen. Ze zijn namelijk niet van hout te onderscheiden. Of u nu van hoogglans glad of van houtnerfstructuren, wij hebben het allemaal. Onze kunststofkozijnen worden daarom zelfs toegepast in monumentale woningen en beschermde dorps- en stadsgezichten.

  • Kostenbesparing:

Kunststof kozijnen zijn in aanschaf relatief goedkoper dan een natuurproduct als bijvoorbeeld hardhout. Bij de aankoop van kunststof kozijnen kunt u niet alleen een besparing doen op de aanschaf maar ook op uw energie rekening. Het warmte verlies van een oud kozijn is 2,8W/m2K, terwijl een kunststof kozijn slechts een warmteverlies heeft van 1,3W/m2K. Hierdoor bespaart u in 10 jaar tijd maar liefst 1154kg aan CO2 per jaar!

  • Onderhoudsarm:

Kunststof kozijnen hoeven nooit geverfd of gelakt te worden, de dikke acrylcolor laag die de profielen van prachtige kleuren voorziet zijn 100% kleurecht en krasbestendig.

  • Uitstekende warmte- en geluidsisolatie:

De kunststof kozijnen van Wijnsma Kozijnen worden gemaakt van unieke 74mm dikke raam- en deurprofielen. Deze profielen voldoen aan de hoogste eisen wat betreft stabiliteit, kleurechtheid en isolatie.

  • Politie Keurmerk Veilig Wonen:

Niet alleen de kwaliteit staat bij Wijnsma Kozijnen hoog in het vaandal, maar ook uw veiligheid. Daarom voldoen al onze kozijnen aan de laatste eisen wat betreft inbraakwerendeid en de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

  • Duurzaam:

Onze kunststof kozijnen zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Dit betekent dat kunststof kozijnen erg milieuvriendelijk zijn! Tel daarbij op alle voordelen van kunststof kozijnen, en u weet dat de aankoop van kunststof kozijnen bij Wijnsma Kozijnen een duurzame investering zal zijn voor jarenlang woonplezier.
Lees direct meer over: