Wijnsma Kozijnen dé kozijnen specialist van Nederland

Wijnsma Kozijnen is al met meer dan 25 jaar ervaring dé leverancier van kunststof en aluminium kozijnen uit het Noorden!
De vormgeving van kozijnen moet perfect aansluiten bij de uitstraling van uw woning. Voor een monumentale woning of een woning in moderne stijl worden onze raam- en deurprofielen zo gecombineerd dat deze de uitstraling van uw woning behouden.
Onze kunststof kozijnen zijn dan ook niet meer van hout te onderscheiden. Of u nu van hoogglans glad houdt of van houtnerfstructuren, met kunststof is alles mogelijk. Dat kunststof kozijnen praktisch zijn is alom bekend. Met de kunststof kozijnen van Wijnsma Kozijnen wordt de optiek van uw woning optimaal behouden maar met het comfort anno nu.

Verbetering van warmte isolatie met kunststof kozijnen

Met de vervanging van kozijnen en glas d.m.v. kunststof kozijnen met hoogwaardige beglazing zorgen wij niet alleen voor een fraaie uitstraling maar ook voor een enorme verbetering van de warmte isolatie. Met nieuwe goed sluitende kozijnen en ramen bespaart u gemiddeld in 10 jaar tijd een uitstoot van 1154 kg Co2 per jaar.

Kunststof kozijnen naar uw wens!
Wijnsma Kozijnen gaat geen uitdaging uit de weg. Door de ruime ervaring in het produceren van vele soorten modellen kunststof kozijnen staan onze verkoopadviseurs uw graag bij om uw gewenste ontwerp uit te werken tot een uniek kozijn.

Lees meer over: