Hefschuifpuien


Kunststof hefschuifpui S9000 met doordachte systeemtechniek  

Hecht u bij uw kunststof hefschuifpui veel waarde aan een groter glasaandeel en een verbeterde lichtinval? Dan heeft GEALAN voor u een heel speciale designoplossing. Daarbij is de breedte van het aanzicht in het kozijn ten opzichte van de normale hefschuifvleugel met meer dan 50% verminderd.

Met motorgestuurde bediening

Onze comfor­ta­bele hef­schuifdeur­be­s­lagen met elek­tro­nisch geregelde motoren en sen­soren zijn niet alleen uiterst veilig, maar ook ver­krijgbaar in twee varianten: u kunt het sys­teem zichtbaar aanbrengen of kiezen voor een elegante, onzichtbare versie.


GU hefschuifdeur-ventilatiegleuf

Met de hefschuif-ventilatiegleuf werd een systeem ontwikkeld dat een optimaal ventilatiecomfort en een hoge mate aan inbraakbeveiliging hand in hand laat gaan.
• Veilig vergrendeld in ventilatiepositie
• WK2-getest conform DINV ENV 1627 (ook in ventilatiepositie)
Wijnsma Kozijnen is al meer dan 20 jaar toonaangevend in kunststof kozijnen. Wij leveren in heel Nederland aan projectbouw en nieuwbouw. Ook kunststof hefschuifpuien.
Interesse? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van onze kunststof hefschuifpuien.