Ventilatieroosters

  • Kunststof ventilatieroosters-Wijnsma Kozijnen Drachten

Ventilatieroosters in kunststof kozijnen: voor natuurlijke gezonde ventilatie!

Een gebouw moet op tijd worden geventileerd, dit kan door middel van een raam open zetten maar men kan ook kiezen om een ventilatierooster te plaatsen. Onvoldoende ventilatie kan de leefomstandigheden verslechten zoals CO2-vergiftiging, schimmels en huisstofmijt. Voorkomt u dit probleem door een raamventilatie toe te passen.

Ruime keuze in modellen

Er zijn verschillende ventilatiesystemen die kunnen worden toegepast op het glas en in het kunststof raamkozijn. Ventilatieroosters zijn leverbaar in meerdere modellen. Diverse kleuren en bicolor (binnen een andere kleur als bui-ten) behoort tot de mogelijkheden. De roosters zijn thermisch onderbroken en garanderen een uitstekende ventilatie.


HP ventilatie hefschuifdeur en ventilatiegleuf

Met de hefschuif-ventilatiegleuf werd een systeem ontwikkeld dat een optimaal ventilatiecomfort en een hoge mate aan inbraakbeveiliging hand in hand laat gaan.
• Veilig vergrendeld in ventilatiepositie
• WK2-getest conform DINV ENV 1627 (ook in ventilatiepositie)

Andere kenmerken

Zonder veel moeite bruikbaar in hefschuifelementen GU-934 en GU-937 (houten profielen en verschillende kunststofprofielen.
• Ventilatieprofiel uit geëloxeerd aluminium met geïntegreerde insectenbescherming
• Afdichting naar boven, naar het kozijn, en naar beneden,naar de deurdorpel, door optimaal afgestelde aansluitelementen.
Interesse? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van onze kunststof kozijnen en ventilatieroosters.