Roeden

  • Roeden kunststofkozijn-Wijnsma Kozijnen Drachten

Roeden geven kunststof kozijnen extra karakter

Kunststof roeden zijn er in vele uitvoeringen zoals glasdelende en nostalgische roeden en roeden tussen het dubbele glas. Door gebruik te maken van één van deze opties krijgen kunststof kozijnen én uw woning een eigen identiteit. De rustieke roeden komen, door hun ranke uitvoering,het meest overeen met de uitstraling van authentieke roeden zoals die gebruikt werden in vervlogen tijden.

Glasroeden voor een nostalgische uitstraling

Wilt u de nostalgische en rustieke uitstraling van uw woning waarborgen? Of bij een nieuwbouwwoning juist die uitstraling creëren? In dat geval is het interessant om glasindelingen in de beglazing aan te brengen. Dat kan op twee manieren. Met opgeplakte roeden of door het plaatsen van kunststof roeden tussen het glas.


Opgeplakte roeden geven realistische uitstraling

De realistische uitstraling van opgeplakte roeden ontstaat door zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde een kunststof roede op het glas aan te brengen. Door naast de opgeplakte roede een aluminium kader te plaatsen, krijgen uw ramen visueel de uitstraling alsof het glas daadwerkelijk is opgedeeld in aparte vlakken.

Meer weten over kunststof roeden? Neem contact op!

Wil men een originele uitstraling, dan kiest men er voor om roeden tussen het glas te plaatsen. Naast een nostalgische uitstraling bieden deze roeden ook onderhoudsgemak. Men is volledig vrij in de keuze van de kleur en in de vakverdeling. De roeden zijn leverbaar in verschillende breedtes en kleuren. Interesse? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van onze kunststof roeden.