Wijnsma Kozijnen uit Drachten vergroot productie met nieuw pandDe nieuwe productielocatie van Wijnsma Kozijnen in Drachten telt ruim 5.000m2.
Drachten, 30-04-2017 – Wijnsma Kozijnen (www.wijnsmakozijnen.nl) betrekt in januari 2018 een nieuwe productielocatie in Drachten. Met een oppervlakte van ruim 5000m2 wordt de productievloer meer dan verdubbeld. Aannemers, projectontwikkelaars, maar ook dealers en ZZP’ers weten Wijnsma Kozijnen steeds vaker te vinden. “De kunststof kozijnenmarkt en de totale bouw trekt flink aan. Waar een aantal jaren geleden nog weleens werd getwijfeld aan de ethiek van kunststof kozijnen zien we nu dat kunststof de norm is. Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw”, geeft Arnold Wijnsma aan. Drachten is sinds 2013 de thuisbasis van Wijnsma Kozijnen. Door de groeiende vraag van de afgelopen jaren en het positieve toekomstperspectief wordt met de nieuwe productielocatie de groeiambitie nu ook zichtbaar. “We willen de service blijven leveren die onze klanten in heel Nederland van ons kennen. Deze stap borgt de kwaliteit waar wij voor staan.”

Innovatief: kunststof kozijn mét stelkozijn!

Wijnsma Kozijnen uit Drachten wordt geroemd om hun kennis, ervaring en kwaliteit. Vast personeel dat al 15 jaar werkzaam is en waarin het proactief meedenken met de klant al jarenlang centraal staat. Daarnaast is het een echt familiebedrijf waarbij de directie uit vader en zoon bestaat. Dit resulteert ook in vernieuwende oplossingen. “Ons nieuwe kunststof kozijn dat inclusief stelkozijn wordt geleverd is daar een mooi voorbeeld van”, vertelt Gosse Wijnsma verder. “Met deze oplossing kan men in de bouw nog efficiënter werken, het kozijn kan al geplaatst worden voordat het metselwerk is afgerond. Aannemers zijn blij met onze werkwijze en innovatiekracht. Deze laatste willen we nog meer gaan benutten als we in onze nieuwe productielocatie zitten. Daarnaast gaan we ons machinepark uitbreiden en efficiënter inrichten. Hierdoor worden de doorlooptijden nog korter en kunnen we meer opdrachten verwerken in een optimale productieomgeving. Ja, ik merk dat we met z’n allen binnen Wijnsma Kozijnen staan te popelen om de volgende stap te zetten: we hebben er zin in!”