Schuifpui of Vouwwanden

Houdt u van royaal wonen en grote ramen waardoor veel licht binnenvalt? Dit realiseert u vooral bij de overgang naar de tuin of het balkon met een kunststof schuifpui. Hierdoor betrekt u de tuin bij uw woning.

Schuifpui als verlengstuk van uw woonkamer

Zomers wordt uw terras het verlengstuk van uw woonkamer. Een schuifpui of vouwwand is daarom dé ideale manier om uw tuin te bij de woning te betrekken. De schuifpuien zijn eenvoudig te bedienen. Vanwege de loopwagens schuiven de deuren zeer licht ondanks de staalversterkingen en de enorme glasafmetingen die mogelijk zijn.

Vouwwand

Een vouwwand is een zeer chique oplossing voor tuingericht wonen. Zodra u de gehele vouwwand met één hand opent heeft u direct het idee dat uw woonkamer een verlengstuk is van de tuin. Een groot voordeel is dat er vaak geen bouwkundige aanpassingen nodig zijn en de vouwwand snel en eenvoudig geplaatst kan worden.
Met een vouwwand heeft u de mogelijkheid om een ruimte volledig open te stellen. Ook wanneer de vouwwand is ingeklapt zult u geen hinder ondervinden van de vouwwand, deze wordt namelijk samen gevouwen tot een compact pakket. De panelen die wij gebruiken voor de vouwwand zijn van zeer hoogwaardige kunststoffen.
Lees meer over ons: