Beslag


Ontwerp entree met favoriete deurbeslag

Wilt u graag een heel persoonlijk ontwerp van uw voordeur? Dat kan! Wij helpen u graag uw eigen voordeur samen te stellen. Volledig naar eigen smaak en eigen design. Een voordeur waarvan elke bezoeker zegt: “Dat is pas een persoonlijke ontvangst!”

Ons deurbeslag is net iets persoonlijker!

Gaat uw keuze van het deurbeslag uit naar kleuren als antraciet of brons? Naar een uitvoering in messing of RVS?. Een deurbeslag dat extra cachet geeft aan uw voordeur? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van ons hang- en sluitwerk.


Duurzaam en veilig assortiment

Wijnsma Kozijnen biedt u de mogelijkheid te kiezen uit een uitgebreid assortiment veiligheidsbeslag met en zonder kerntrekbeveiliging. SKG-gecertificeerd hang- en sluitwerk dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en sterkte. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het deurbeslag weer. Er zijn drie verschillende classificaties: 1 SKG ster: standaard inbraakwerend,2 SKG sterren: zwaar inbraakwerend, 3 SKG sterren: extra zwaar inbraakwerend.

Mooi deurbeslag maakt uw deur af

Voor iedere woon- en werkomgeving vindt u bij ons een passend deur- en raambeslag waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan.