Rolluiken

  • Rolluiken kunststofkozijnen-Wijnsma Kozijnen

Kunststof rolluiken: zomers koel en winters warm

Kunststof rolluiken leveren een bijdrage aan de energiebesparing. In de winter werk de rolluiken isolerend en blijft het warmer in de ruimtes. In de zomermaanden is de betreffende ruimte een stuk koeler dan zonder kunststof rolluiken. Tevens maakt u het inbrekers lastiger uw woning binnen te komen. Rolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook kunt u voor de bediening kiezen uit diverse mogelijkheden, zowel hand-bediend als elektrisch. Schroom niet om ons te belle voor advies!
Kunststof rolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren. Ook kunt u voor de bediening kiezen uit diverse mogelijkheden, zowel handbediend als elektrisch.

Kunststof rolluiken zijn leverbaar in de volgende maten

breedte van 1000 mm t/m breedte 3300 mm
hoogte van 1000 mm t/m hoogte 3000 mm
Afhankelijk van de totale rolluikhoogte wordt de kaphoogte bepaald:
Hoogte t/m 130 cm = kaphoogte 15,5 cm
Hoogte t/m 170 cm = kaphoogte 17 cm
Hoogte t/m 220 cm = kaphoogte 18,5 cm
Hoogte t/m 315 cm = kaphoogte 21 cm


Kunststof rolluiken opbouw en geïntegreerd

Kunststof rolluiken zorgen voor een totale afsluiting van het daglicht, licht en zonlicht worden geheel afgesloten. Tevens biedt het natuurlijk extra veiligheid tegen inbrekers. Met een rolluik opbouw of geïntegreerd wordt het comfort in de woning verhoogd:
• minder geluid
• verhoogde isolatie
• u bepaalt zelf dag & nacht
• elektrisch dus optimaal bedieningsgemak

Interesse?

Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van onze kunststof rolluiken.