Glas

  • Glas kunststofkozijn-Wijnsma Kozijnen Drachten

Kwaliteitsglas maakt kunststof kozijn af

Hoogrendementsglas HR++ glas en Triple glas wordt niet voor niets ook super isolerend glas genoemd. Het isoleert dan ook 2 tot 3 keer beter dan gewoon dubbel glas en 4 tot 5 keer beter dan enkel glas. Geen verrassing dus als we zeggen dat u er heel wat energie mee kunt besparen.
Supergoed isolerend glas heeft een isolerende metaallaag tussen een van de glasplaten. Deze laag reflecteert enerzijds de warmte van het huis en laat de zonnewarmte vrij binnen.

Milieu minder belast

Energiebesparing wordt steeds belangrijker. Een lage U-waarde draagt bij aan optimale energiebesparing. Hierdoor wordt het milieu minder belast en worden energiekosten bespaard.

Zomers koel en winters warm

Thermisch glas biedt een comfortabele leefomgeving door het in de zomer koel te houden en in de winter behaaglijk warm. Wij adviseren u graag!


Ruime keuze decoratief figuurglas

De ruime keuze aan decoratieve mogelijkheden voor meer privacy en vrijheid bieden tevens de mogelijkheid om een persoonlijke inbreng aan een ontwerp toe te voegen. Verder leveren wij een compleet gamma aan zonwerende beglazing om warmte- en lichttoetreding te reduceren.
Interesse? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden én voordelen van onze kunststof kozijnen en isolerend glas.