Kunststof en aluminium deuren

De kunststof en aluminium deuren van Wijnsma Kozijnen kenmerken zich door hun veelzijdigheid. Tegenwoordig is kunststof of aluminium niet meer weg te denken uit de lijst van opties.
Met name in de nieuwbouw maar ook steeds meer in de woningrenovatie wordt er gekozen voor kunststof of aluminium deuren. Dit heeft er bijvoorbeeld mee te maken dat kunststof niet meer te onderscheiden is van hout. Tel daar alle positieve eigenschappen van kunststof bij op en u zult begrijpen waarom kunststof deuren steeds populairder worden.

Mooi deurbeslag maakt de deur af

Voor iedere woon- en werkomgeving vind u bij ons een passend deur- en raambeslag waarbij design en functionaliteit hand in hand gaan. Verder zijn al onze deur- en raambeslagproducten stijlvol, sierlijk en voorzien van de veiligheidskeurmerken: Politie Keur Veilig Wonen (PKVW), SKG Keur en hoogwaardige meerpuntssluiting.  Het deur- en raambeslag is in verschillende materialen leverbaar zoals:

  • antraciet
  • brons
  • rvs
  • messing

Niet de deur die u zoekt?

Ondanks de grote collectie die wij in de showroom voor u klaar hebben staan kan het zo zijn dat de deur die u zoekt er niet bij staat. Heeft u wel een idee voor een ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u smeden we graag uw ideeën over kleur en vormgeving samen tot een unieke deur. Zo exclusief vindt u het alleen bij Wijnsma Kozijnen!

Lees meer over: